Leeftijdscheck

Wij vragen altijd naar uw leeftijd, in de winkels en ook online. Bent u 18 jaar of ouder?

Poldervaart Landsmeer
Nieuwe Gouw 40
1121 GX LANDSMEER

topSlijters Poldervaart úw topSlijter 100% vakmanschap

Webshop

U bent hier:
Poldervaart
Wijn
Exclusief topSlijter
Aanbieding

Fili Prosecco Frizzante doc

(0,0 / 5)
Fili Prosecco Frizzante doc
Heerlijke licht mousserende Prosecco, bloemig en geurig, met rijp wit fruit, groene appel, een lichte pareling, kenmerkend voor frizzante, hint van zoet, heel open en gemakkelijk. Een perfect aperitief, lekker bij lichte visgerechten, salades, kip of parelhoen.
Eigenaar Filiberto Sacchetto heft zijn zoon Paolo en zijn dochter Beatrice de leiding over de dagelijkse gang van zaken overgelaten. En, niet zo vreemd, de nieuwe generatie komt ook met een mooie nieuwe verpakking, in de vorm van een bijzondere bedrukte fles, vormgegeven als een ouderwetse kogelfles. Heerlijk. Daarin vinden we dan een klassieke Prosecco gemaakt op basis van uitsluitend Glera-druiven, die tegenwoordig zo worden genoemd om de naam ‘Prosecco’ te beschermen. Deze wordt alleen voor de wijn gebruikt en niet meer voor de druif. De gisting vindt plaats na persing, in een afgesloten tank. Door het gesloten houden van de tank blijft er koolzuur in de wijn, die bewaard blijft tot bij de botteling. De wijn is Frizzante, dus licht mousserend, en kan dan ook worden afgesloten met een schroefdop. Dat betekent dus lekker ongecompliceerd genieten van een mooie belletjeswijn.
€ 9,69
Fles
Plaats in winkelmand

Etiketinformatie

Land van Herkomst
Italië
Druivensoort
Glera
Flesinhoud
75 CL
Alcoholpercentage
11% vol
Soort wijn
Mousserend
Kleur
Licht strogeel met een fijne mousse.
Geur
Bloemig en geurig, rijp wit fruit, groene appel, vleugje citrus, heerlijk fris en open.
Smaak
Ronde en krachtige smaak, met een lichte pareling, kenmerkend voor frizzante, zacht, een fijne mousse, een hint van zoet, open en gemakkelijk, goede zuren. Licht mousserende witte wijn.
Wijn-spijs
Een perfect aperitief, lekker bij lichte visgerechten, salades, kip of parelhoen.
Er zijn nog geen reviews geplaatst voor dit product
Plaats een review