Leeftijdscheck

Wij vragen altijd naar uw leeftijd, in de winkels en ook online. Bent u 18 jaar of ouder?

Poldervaart Landsmeer
Nieuwe Gouw 40
1121 GX LANDSMEER

topSlijters Poldervaart úw topSlijter 100% vakmanschap

Webshop

U bent hier:
Poldervaart
Wijn
Exclusief topSlijter
Aanbieding

Red Electra Black Muscat Quady

(0,0 / 5)
Red Electra Black Muscat Quady
In 1975 verruilden Andrew en Laurel Quady hun hectische baan in Zuid-Californië voor een nieuwe uitdaging als wijnmakers. Hun eerste grote succes was een portachtige rode wijn van de Zinfandel- druif. In hun winery in het plaatsje Madera (Central Valely, California) ontwikkelden zij zich van wijnhobbyisten tot enthousiaste professionals.

In 1980 volgde Essensia, een witte port van de Orange Muscat, in 1983 gevolgd door Elysium, een rode specialiteit van de Black Muscat. In Europa is deze druif bekend onder de naam Muscat Hambourg. Door de grote vraag uit binnen- en buitenland werd het bedrijf vernieuwd en kregen de Quady's in 1984 versterking van twee enthousiaste wijndeskundigen, Michael Blaylock (oenoloog) en cheril Russel (marketing). Sindsdien zijn aan het assortiment enkele nieuwe specialiteiten toegevoegd, waaronder Starboard en Electra.
Red Electra Black Muscat: Licht helder rood van kleur. Frisse aroma's van vers rood fruit (cranberry), bessen en confiture; florale toets, zeer uitnodigend, fijne zoetheid. De wijn is heerlijk fris van smaak, sappig en uitgesproken fruitig met een prikkelende zoetheid. Volop drinkplezier mede door het lage alcoholgehalte (5%).
€ 11,49
Fles
Plaats in winkelmand

Etiketinformatie

Land van Herkomst
Verenigde Staten
Druivensoort
Muscat de Hambourg
Flesinhoud
75 CL
Alcoholpercentage
5.5% vol
Soort wijn
Dessert
Smaaktype Wijn
Licht & Zoet
Smaak
Zoet
Wijn-spijs
Zoete desserts met vers fruit, salade van rood fruit met een scheut Red Electra, cake met fruit en noten, geflambeerde flensjes, baverois van frambozen, oosterse gerechten, hartige kazen, ingrediënt in cocktails.
Serveren
10 - 12 °C
Er zijn nog geen reviews geplaatst voor dit product
Plaats een review