Leeftijdscheck

Wij vragen altijd naar uw leeftijd, in de winkels en ook online. Bent u 18 jaar of ouder?

Poldervaart Landsmeer
Nieuwe Gouw 40
1121 GX LANDSMEER

Openingstijden

Ma: Lmeer: 10:00-18:00 Twello: Gesloten
Di: Lm: 10:00-18:00 Tw: 09:00-18:00
Wo: 09:00-18:00
Do: 09:00-18:00
Vr: 09:00-18:00
Za: Lm: 09:00-18:00 Tw: 09:00-17:00
Zo: Gesloten

topSlijters Poldervaart úw topSlijter 100% vakmanschap

Webshop

U bent hier:
Poldervaart
Wijn
Exclusief topSlijter
Aanbieding

Philipponnat De Saint Marceaux aoc

(0,0 / 5)
Philipponnat De Saint Marceaux aoc
Een echte Brut Champagne, met een mooi fris en droog karakter. Breed en open, met het accent op het witte fruit, citrusfruit, peer, appel, brioche. Opwekkend en elegant, goede mousse, zachte zuren, droog, maar niet te streng. Droge mousserende wijn. Niet alleen een perfect aperitief, maar ook een prima begeleider van klassieke visgerechten of van oesters en garnalencocktails.
Met zijn basis-Champagne heeft Philipponnat in de loop der jaren een grote naam opgebouwd. Als aanvulling op deze Champagne heeft het Philipponnat ook nog een Champagne beschikbaar onder het label St. Marceaux. Geen ‘onbekend’ merk overigens, maar een naam die al bestaat in de Champagne sinds het begin van de 19e eeuw. Champagne St. Marceaux werd geschonken als een bijzondere champagne tijdens het inwijdingsbal van de Amerikaanse president Lincoln in 1865. De moderne versie van de St. Marceaux is een heerlijke lichtvoetige Champagne, in een compositie van voornamelijk Pinot Noir, aangevuld met wat kleinere hoeveelheden Chardonnay en Pinot Meunier. Hij ondergaat een klassieke tweede gisting op fles en rijpt dan ruim een jaar op fles voor hij op de markt komt. Hij wordt gedoseerd op 8 gram suiker per liter bij het aanbrengen van de definitieve kurk, waarmee het echte Brut Champagne is, met een mooi fris en droog karakter.
€ 30,57
Fles
In winkelmand

Etiketinformatie

Land van Herkomst
Frankrijk
Regio
Champagne
Druivensoort
Pinot Noir, Chardonnay, Pinot Meunier
Inhoud
75 CL
Alcoholpercentage
12% vol
Soort wijn
Champagne
Kleur
Bleekgeel met fijne belletjes.
Geur
Breed en open, met het accent op het witte fruit, citrus, peer, appel, brioche.
Smaak
Opwekkende en elegante smaak, fijne zuren, soepel, goede mousse, zachte zuren, droog, maar niet te streng. Droge mousserende wijn.
Wijn-spijs
Niet alleen een perfect aperitief, maar ook een prima begeleider van klassieke visgerechten of van oesters en garnalencocktails.
Er zijn nog geen reviews geplaatst voor dit product
Plaats een review